AJÁNLATKÉRÉS

Kérje előzetes árajánlatunkat az alábbi űrlap segítségével. Az ajánlatkérés nem minősül foglalásnak! A foglalás csak munkatársaink email-ben elküldött írásos visszaigazolásával válik érvényessé! Kérjük szíveskedjen minden adatot pontosan megadni, hogy mielőbb elküldhessük ajánlatunkat, illetve visszaigazolhassuk foglalását.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező


TÖBB MINT 3 SZOBA FOGLALÁSA ESETÉN A PONTOS SZOBATÍPUSOKAT ÉS A SZOBÁK SZÁMÁT ALÁBB AZ "EGYÉB MEGJEGYZÉSEK" ABLAKBAN SZÍVESKEDJEN MEGADNI!

SZÁLLODÁNK A HÁZON BELÜL CSAK BŐSÉGES SVÉDASZTALOS REGGELIT BIZTOSÍT.

AMENNYIBEN 18 ÓRA UTÁN VÁRHATÓ AZ ÉRKEZÉS, AZT ITT, VAGY KÉSŐBB A HOTEL RECEPCIÓJÁN ÍRÁSBAN SZÍVESKEDJEN JELEZNI! HA A KÉSŐI ÉRKEZÉSRŐL ELŐZETES ÉRTESÍTÉST NEM KAPUNK, A FOGLALÁS AZ ÉRKEZÉS NAPJÁN 18.30 UTÁN TÖRLÉSRE KERÜL!

AMENNYIBEN VISSZAIGAZOLT SZÁLLÁSFOGLALÁSÁT TÖRÖLNI KÍVÁNJA, KÉRJÜK HOGY SZÁNDÉKÁT MINDENKÉPPEN ÍRÁSBAN IS JELEZZE! A FOGLALÁS AZ ÉRKEZÉS ELŐTT 8 NAPPAL KORÁBBAN, DÍJMENTESEN LEMONDHATÓ. 7 NAPPAL, VAGY AZ ÉRKEZÉS ELŐTT EGY HÉTEN BELÜLI LEMONDÁS ESETÉN 1 ÉJSZAKA SZÁLLÁSDÍJA KERÜL FELSZÁMOLÁSRA. MEG NEM ÉRKEZÉS, A SZÁLLÁSFOGLALÁS HELYSZÍNEN VALÓ LEMONDÁSA, A MEGRENDELÉSBEN SZEREPLŐ DÁTUMNÁL KÉSŐBBI ÉRKEZÉS, VAGY KORÁBBI ELUTAZÁS ESETÉN A MEGRENDELT ÉS VISSZAIGAZOLT SZÁLLÁSDÍJ 100%-ÁT FELSZÁMÍTJUK.

Kérjük várjon...
GermanUSAHungary