ÁRAK


Szobaárainkról a szálloda recepcióján telefonon, vagy emailben a foglalás menüpont alatt található ajánlatkérés formájában tájékozódhat.

Árak és szobafoglalás: +36 70 408 4458 | [email protected]

null

Szobaáraink tartalmazzák az ÁFA-t, a bőséges svédasztalos reggelit, a WI-FI hozzáférést.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a számla kiállítása a hotelben forintban történik. A szobaáraink kialakítása a törvényi előírásokat és azok aktuális változásait figyelembe véve történik. A visszaigazolt szobaárak kivételével, a szoba- és egyéb árak változtatásának jogát fenntartjuk.

Szállodánk felnőtt hotel, vendégeinknek a 14. év korhatárt be kell tölteniük. Háziállatokat nem áll módunkban fogadni.Lemondási feltételek:
Amennyiben írásban visszaigazolt szállásfoglalását törölni kívánja, kérjük ezt mindenképpen írásban – emailben – jelezze szállodánk felé! A foglalás az érkezés előtt 8 nappal korábban, díjmentesen lemondható. 7 nappal, vagy kevesebbel az érkezés előtt történő lemondás esetén 1 éjszaka fizetendő. A szállásfoglalás helyszínen történő lemondása vagy a megrendelésben szereplő dátumnál későbbi érkezés, vagy korábbi elutazás esetén az előzetesen megrendelt és visszaigazolt szállásdíj 100%-a fizetendő.

 

Fizetési feltételek:
A fizetés történhet a helyszínen készpénzzel, Mastercard, Maestro, VISA, AMEX kártyákkal, illetve OTP, MKB, K&H Széchenyi Pihenőkártyával! Lehetőség van hitelkártyás előre fizetésre, vagy utalásra is. Több mint 3 szoba foglalása esetén a szobaár 50%-a, több mint 9 szoba foglalása esetén a szobaár 100%-a előleg formájában fizetendő.

Be- és kijelentkezés:
A megrendelt szobákat 15.00 órától lehet elfoglalni és az utazás napján 10.30-ig kell elhagyni. Amennyiben 18 óra után várható az érkezés, a hotel recepciójának ezt előre – írásban – szíveskedjen jelezni! Ha a késői érkezésről előzetes értesítést nem kapunk, a foglalás az érkezés napján 18.00 óra után törlésre kerül!

Takarítás:
Szállodánk szobáit szobaasszonyaink miden nap takarítják. Kérjük észrevételeiket nekik, vagy a hotel recepcióján jelezzék. A maradó szobák takarítására a telített időszakban áláltalában csak ebéd után kerül sor. Ha napi rendszerességű takarítást nem igényel, kérjük szíveskedjen jelzni.

Dohányzás:
Szállodánk egész területén belül tilos a dohányzás!

Parkolás:
Szállodánk autóparkolója a főszezonban, a vendégforgalom intenzitása miatt gyakran telített. A hotel melletti utca parkolóhelyei térítésmentesen használhatók. Megértésüket köszönjük!

 

GermanUSAHungary