STRAND

A SZÁLLODÁTÓL MINDÖSSZE KB. 50 MÉTERRE ELHELYZKEDŐ STRAND EGYIKE A BALATON-PART LEGSZEBB FÜRDŐHELYEINEK. ÁPOLT, NAPONTA TÖBBSZÖR ÖNTÖZÖTT, PÁZSITOS NAPOZÓJÁVAL, GYÖNYÖRŰ KÖRNYEZETÉVEL TESZI FELEJTHETETLENNÉ A NYARALÁST. SZÁLLODÁNK VENDÉGEI A STRANDOT MÁJUS ELEJÉTŐL SZEPTEMBER KÖZEPÉIG TÉRÍTÉSMENTESEN LÁTOGATHATJÁK. 

A SZÉLES, ÁRNYÉKOT NYÚJTÓ FÁK, A KELET FELŐLI ÖBÖLSZERŰ VÍZPART, A NYUGATRÓL HATÁROS FÉLSZIGET HEGYEI, AZ ÉSZAKI ÉS A DÉLI PART EGYÜTTES KÖZELSÉGE, FESTŐI LÁTVÁNYA, TESZI IGAZÁN EGYEDIVÉ E BALATONI PARTSZAKASZT. A KISGYERMEKEK SZÁMÁRA ELSŐSORBAN TERMÉSZETESEN AZ ÜDE, TISZTA VÍZ ÍGÉR KALANDOS, ÉLMÉNYEKBAN GAZDAG NAPOKAT.  

PARTNERÜNK, A STRANDON TALÁLHATÓ "BEACH CAFÉ ÉTTEREM ÉS KÁVÉZÓ". AZ ÉTEL- ÉS ITALLAP BŐSÉGES KÍNÁLATA, KITŰNŐ KÁVÉK, KOKTÉLOK, LIMONÁDÉKÜLÖNLEGESSÉGEK, MEDITERRÁN ÉS HAZAI, KORSZERŰ ÉS HAGYOMÁNYOS ÍZEK CSILLAPÍTJÁK  A SZOMJÚSÁGOT ÉS ÉTVÁGYAT .

A HANGULATOS VÍZPARTKÖZELI ÉTTEREM NAPLEMENTE UTÁN IS VÁRJA VENDÉGEIT EGY KELLEMES VACSORA, VAGY BOR ELFOGYASZTÁSÁRA.

A STRAND NYITVATARTÁSI IDEJE: FŐSZEZONBAN MINDEN NAP 9.00-22.00 ÓRÁIG, AMI ROSSZ IDŐ ESETÉN TERMÉSZETESEN  MÓDOSULHAT. A BEACH CAFÉ ÉTTEREM KONYHÁJA 11.00-21.00 ÓRÁIG VESZ FEL RENDELÉST.

GermanUSAHungary